Kortreist mat på brygga

Leka Brygge Café

RESTAURANT/CAFÉ ÅPNER I SLUTTEN AV JUNI 2022
I hovedbygget, mot sjøsida- ytterst mot brygga, ligger også vår restaurant, omkranset av ca. 400 kvm bryggeområde med dypvannskai og bryggeanlegg for småbåter/gjestebrygge.
Kafeen er et kombinasjonsrom, som i tillegg til å være restaurant, også benyttes til konferanserom/møterom utenfor sesong. Bryggskjæret, som vi kaller kaférommet, er ca. 100 kvm og har plass til ca. 50-60 spisende gjester. På sommeren er det også uteservering på brygga, hvor brygga mot sør er godt skjermet og i le for nordavinden.
Som middagsgjest kan du nyte både  bølgeskvulp og fugleliv mens du slapper av. Kanskje får du også øye på en av våre «faste» gjester som bor under brygga, oteren «Conrad», som innimellom viser seg frem for skuelystne? Gjennom Frøviksundet passerer mange båter på tur nord- eller sørover langs kysten. Å se båter og høre motorlyd i det fjerne – samtidig som du spiser og tar inn «sjølukta» – er en opplevelse i seg selv.
Bryggerestauranten er normalt åpen i sesongen fra juni til august. Bryggas meny vil variere, men hovedmenyen vil alltid bestå av kortreist, lokal mat med fokus på det havet og nærområdet gir oss av råvarer – enten det er kjøtt, fisk eller grønt. Vi tilbyr lunsj og middag. Frokost kan bestilles etter nærmere avtale.

Meny

Dette skjer på Leka

Nyheter

Hold av fredag 15 og lørdag 16 juli!

15-16. Juli 2022 Mer info om minifestival kommer snart. Hold deg oppdatert.
Nyheter

Se Leka Brygge med nye øyne

Leka Brygge i lekker utgave!
Nyheter

Rorbuer i nordisk stil klare for leie

Våre 6 nye rorbuer er tilgjengelig for booking !  "I stedet for å legge oss bakpå og deppe bestemte vi oss for å utnytte situasjonen…
Nyheter

Leka – et eldorado for deg som elsker kajakk

Hvorfor ikke nyte Norges Geologiske Nasjonalmonument fra sjøsiden? Ta inn det unike landskapet, fjellene og leia akkompagnert av bølgeskvulp? Leka er blant landets mest ettertraktede…