Kortreist mat på brygga

Leka Brygge Café

RESTAURANT/CAFÉ ER STENGT FRA 22.08.21. ÅPNER IGJEN MAI 2022.
I hovedbygget, mot sjøsida- ytterst mot brygga, ligger også vår restaurant, omkranset av ca. 400 kvm bryggeområde med dypvannskai og bryggeanlegg for småbåter/gjestebrygge.
Kafeen er et kombinasjonsrom, som i tillegg til å være restaurant, også benyttes til konferanserom/møterom utenfor sesong. Bryggskjæret, som vi kaller kaférommet, er ca. 100 kvm og har plass til ca. 50-60 spisende gjester. På sommeren er det også uteservering på brygga, hvor brygga mot sør er godt skjermet og i le for nordavinden.
Som middagsgjest kan du nyte både  bølgeskvulp og fugleliv mens du slapper av. Kanskje får du også øye på en av våre «faste» gjester som bor under brygga, oteren «Conrad», som innimellom viser seg frem for skuelystne? Gjennom Frøviksundet passerer mange båter på tur nord- eller sørover langs kysten. Å se båter og høre motorlyd i det fjerne – samtidig som du spiser og tar inn «sjølukta» – er en opplevelse i seg selv.
Bryggerestauranten er normalt åpen i sesongen fra medio mai til utgangen av august. Bryggas meny vil variere, men hovedmenyen vil alltid bestå av kortreist, lokal mat med fokus på det havet og nærområdet gir oss av råvarer – enten det er kjøtt, fisk eller grønt. Vi tilbyr lunsj og middag. Frokost kan bestilles etter nærmere avtale.
PS! Se meny under bildene

Meny

Bryggas fiskesuppe m/hjemmebakt brød

Ferske reker, blåskjell

Fiskeburgere fra lokal produsent

Torsk, laks og sei

Røkt laks fra Leka Lokalmat

Vi har egg fra lokal produsent

Tradisjonelle retter som hamburgertallerken, kyllingburgere mm.

Nybakte brødvarer

Hjemmebakte kaker, vafler, rundstykker mm.

Dessert

Vi forsøker alltid å ha alternativer tilgjengelig for allergikere og veganere.
PS! Vi har is-disk som er populær for de minste
Drikke:
Salg av kaffe, mineralvann, øl og vin.

Dette skjer på Leka

Nyheter

Se Leka Brygge med nye øyne

Leka Brygge i lekker utgave!
Nyheter

Sommerfestival med Bjarne og flere!

Velkommen til sommerfestival på Leka Brygge 17.-19. juli 2021. Artister som Bjarne Brøndbo, Gras, Kings of Queen og Röst kommer!
Nyheter

Rorbuer i nordisk stil klare for leie

Fra 5. juli vil det være mulig å leie fire av totalt seks nye rorbuer ved Leka Brygge. Book allerede i dag. Selv om reguleringen…
Nyheter

Leka – et eldorado for deg som elsker kajakk

Hvorfor ikke nyte Norges Geologiske Nasjonalmonument fra sjøsiden? Ta inn det unike landskapet, fjellene og leia akkompagnert av bølgeskvulp? Leka er blant landets mest ettertraktede…