Båter og båtutleie

Våre båter

Vi har mange Kvernø aluminiumsbåter for utleie. De fleste er 19 -fotere med 60hk Yamaha 4- taktsmotorer. Vi har også en 22 fots Kvernø med rorhus, og 110 hk Yamaha motor.
Alle båtene er utrustet med kartplotter og ekkolodd. Dersom du planlegger leie av båt, husk at flytevester er et absolutt krav. Vi anbefaler at du tar med eget utstyr, men vi har vester som du får låne dersom det er ønskelig.
Vi har også kajakker til leie! Reserver gjerne båt eller kajakk direkte med oss på post@lekabrygge.no

LEIEPRIS:

19ft/60 hp: 1000 kr pr. døgn
22ft/110hp: 1300 kr pr. døgn

Et yndet sted for sportsfiskere

Leka Brygge er det ultimate utgangspunktet for sportsfiskere og fiskere av alle slag. Sjøfiske på Leka er eventyrlig, med mange ulike arter og muligheter for stor fisk. Vi leier ut moderne og stabile båter til sjøfiske. Dersom du ønsker å leie båt, kan det lønne seg å reservere i god tid. Ta derfor kontakt med oss på post@lekabrygge.no for reservasjon.

Dette skjer på Leka

Nyheter

Se Leka Brygge med nye øyne

Leka Brygge i lekker utgave!
Nyheter

Sommerfestival med Bjarne og flere!

Velkommen til sommerfestival på Leka Brygge 17.-19. juli 2021. Artister som Bjarne Brøndbo, Gras, Kings of Queen og Röst kommer!
Nyheter

Rorbuer i nordisk stil klare for leie

Fra 5. juli vil det være mulig å leie fire av totalt seks nye rorbuer ved Leka Brygge. Book allerede i dag. Selv om reguleringen…
Nyheter

Leka – et eldorado for deg som elsker kajakk

Hvorfor ikke nyte Norges Geologiske Nasjonalmonument fra sjøsiden? Ta inn det unike landskapet, fjellene og leia akkompagnert av bølgeskvulp? Leka er blant landets mest ettertraktede…