Skip to main content

Våre 6 nye rorbuer er tilgjengelig for booking !

 “I stedet for å legge oss bakpå og deppe bestemte vi oss for å utnytte situasjonen til å skape noe nytt”

Tegnet selv

Raskt ble det bestemt å bygge kjøkken og starte restaurant på brygga, samt bygge flere boenheter. Dette skulle gi Leka Brygge flere ben å stå på.

— Vi tegnet selv kjøkken og planla detaljene. Noen dager senere kjørte vi til Trondheim for å kjøpe storkjøkken. Etter et par-tre ukers intenst arbeid stod kjøkkenet ferdig til bruk. Parallelt med dette satt jeg med papir og blyant og skisserte nye rorbuer slik jeg så for meg at de kunne se ut, forteller Sørli.

Han googlet og sammenlignet prosjekter rundt om i landet, og fant blant annet inspirasjon fra Børge Ouslands prosjekt  www.manshausen.no og www.oyna.no på Inderøy.  

— Vi har ikke brukt arkitekt, men fikk hjelp av en i familien som hadde tilgang til tegneprogram. Og dermed var rorbuene et faktum, forteller Sørli videre.

Lokale entreprenører

Det ble sendt inn søknad om støtte til Innovasjon Norge og flere entreprenører ble kontaktet for kalkyler og prosjektering. 

  Valget falt til slutt på Skeie Bygg, en lokal håndsverksbedrift fra nabokommunen som hovedentreprenør. I tillegg bruker vi mange lokale entreprenører.  

 

Du kan booke din rorbuferie her på lekabrygge.no.