Tur på sykkel

Sykkelturer på Leka

Leka med sykkel er fantastisk! For mange besøkende er dette favorittaktiviteten sammen med de mange turmålene i naturen og fjella her ute. Det er også fullt mulig å kombinere sykkeltur med en topptur til f.eks. Kolsettua, Vatting eller Hagafjellet. Rundturen rundt øya er på ca. 26 km og tar normalt 1-3 timer – avhengig av tempo naturligvis. Veien er lettsyklet og det er asfalt rundt hele øya. Innimellom finnes fine avstikkerveger som kan være verd å utforske, og som tar deg til nye steder, eksempelvis til Bremneset.
Uansett fysisk form, er en tur rundt øya fullt mulig for alle aldersgrupper. Det fine på Leka, er at det er forholdsvis lite trafikk.
På Leka Brygge kan du leie en flunkende ny el- sykkel som gjør sykkelturen rundt øya til en morsom, spennende og artig utflukt. Vi leier også ut sykkelvogn som kan kobles på el-sykkelen dersom det er mindre barn med i følget.

Dette skjer på Leka

Nyheter

Se Leka Brygge med nye øyne

Leka Brygge i lekker utgave!
Nyheter

Sommerfestival med Bjarne og flere!

Velkommen til sommerfestival på Leka Brygge 17.-19. juli 2021. Artister som Bjarne Brøndbo, Gras, Kings of Queen og Röst kommer!
Nyheter

Rorbuer i nordisk stil klare for leie

Fra 5. juli vil det være mulig å leie fire av totalt seks nye rorbuer ved Leka Brygge. Book allerede i dag. Selv om reguleringen…
Nyheter

Leka – et eldorado for deg som elsker kajakk

Hvorfor ikke nyte Norges Geologiske Nasjonalmonument fra sjøsiden? Ta inn det unike landskapet, fjellene og leia akkompagnert av bølgeskvulp? Leka er blant landets mest ettertraktede…