Tur på sykkel

Sykkelturer på Leka

Leka med sykkel er fantastisk! For mange besøkende er dette favorittaktiviteten sammen med de mange turmålene i naturen og fjella her ute. Det er også fullt mulig å kombinere sykkeltur med en topptur til f.eks. Kolsettua, Vatting eller Hagafjellet. Rundturen rundt øya er på ca. 26 km og tar normalt 1-3 timer – avhengig av tempo naturligvis. Veien er lettsyklet og det er asfalt rundt hele øya. Innimellom finnes fine avstikkerveger som kan være verd å utforske, og som tar deg til nye steder, eksempelvis til Bremneset.
Uansett fysisk form, er en tur rundt øya fullt mulig for alle aldersgrupper. Det fine på Leka, er at det er forholdsvis lite trafikk.
På Leka Brygge kan du leie en flunkende ny el- sykkel som gjør sykkelturen rundt øya til en morsom, spennende og artig utflukt. Vi leier også ut sykkelvogn som kan kobles på el-sykkelen dersom det er mindre barn med i følget.

Dette skjer på Leka

Nyheter

Sommerfestival 15.-16. juli 2022

Velkommen til sommerfestival 15.-16- juli! For tredje året på rad arrangerer vi vår sommerfestival, i vakre, maritime omgivelser på Leka Brygge.I år er det seks…
Nyheter

Hold av fredag 15 og lørdag 16 juli!

15-16. Juli 2022 Mer info om festivalen kommer snart. Hold deg oppdatert.
Nyheter

Se Leka Brygge med nye øyne

Leka Brygge i lekker utgave!
Nyheter

Rorbuer i nordisk stil klare for leie

Våre 6 nye rorbuer er tilgjengelig for booking !  "I stedet for å legge oss bakpå og deppe bestemte vi oss for å utnytte situasjonen…