Skip to main content

Aktiviteter på Leka

Fiske

Båt

Friluftsliv

Kajakk

Sykkel

Øvrig

Aktiviteter for hele familien

Her ved Leka Brygge byr vi på aktiviteter som lett kan tilpasses familien. Hva med en båttur i Frøviksundet der dere tester om det er mulig å få napp på kroken? Eller hva med et minikurs i kajakk og utprøving av kajakk inntil strandkanten? Vi har også sykler, el-sykler og sparkesykler til leie, som dere kan utforske hele Leka med hvis dere vil.
Kanskje det frister med å lete etter krabber? Gå en snartur opp mot serpentinfjellene, eller ta et bad ved badestranda like ved? God mat og isbar venter på deg og familien i restauranten når dere trenger et avbrekk. Velkommen til oss!
Book nå!

Norgesferie i Trøndelag

Selvsagt kan du dra på Norgesferie og konsentrere ferien din til midten av landet! Spesielt hvis du velger å ta turen til sagaøya Leka og perlen ved havet, Leka Brygge. Vår fantastiske øykommune er et trekkplaster for mange – alt fra turister, turvandrere, sykkelentusiaster til kajakkpadlere, historieinteresserte og alle som nyter vakker natur med hav og fjell. Leka er kåret til Norges geologiske Monument for de særegne og rødgule serpentinfjellene, og her finner du i tillegg huler, padleløyper for kajakk og godt tilrettelagte stier for fotturer som byr på en fenomenal utsikt.

 

Leka kan ikke gjenfortelles. Leka må oppleves.

 

Derfor: Ta turen hit og avlegg et besøk hos oss ved Leka Brygge samtidig som du opplever øya vår.

Book nå!