Kurs og konferanse

Utmerkede lokaler for ditt arrangement

Leka Brygge ligger ved sjøkanten på øya Leka. Denne perlen er det ultimate utgangspunktet for å komme tett på naturen både til lands og til vanns, eller bare deilige late dager på brygga.  Kystens lunefulle klima gjør at du kan oppleve blikkstille hav og røff, høy sjø – på én og samme dag.

Leka brygge passer for både familier, enkeltpersoner og bedrifter som ønsker å oppleve Leka.

 

Kurs – møter – konferanse – samlinger

Fra midten av august frem til mai måned ønsker vi bedrifter og andre velkommen til oss for kurs/møter eller konferanser.

Vårt lokale på brygga har plass til ca 40-45 personer, og vi har møte utstyr her. Samme lokale blir brukt til frokost, lunsj og middagsservering, samt samlingssted. Ved booking kan vi sammen lage en plan på matservering og annen bevertning. Leka Brygge har alle rettigheter.

Boenheter Leka Brygge

Vi har 6 nye rorbuer som ligger helt nede i sjøkanten som er morderne og bygget i nordisk stil, en toppleilighet på 120 kvm og 12 leiligheter. Alle boenhetene har fult utstyrt kjøkken.

Fra august til oktober kan båter og El sykler leies. Leka har mange fine turområder med godt merket løyper over hele øya. Alt fra korte til lange turer – turer alle kan klare! Fiske med stang og krabbefiske fra kaikanten er også populært. Er man heldig, kan man se nordlys fra bryggekanten i høst og vintermånedene.

 

Ta kontakt på post@lekabrygge.no for priser og tilbud.

Samle ditt nettverk

Leka Brygge har også et stort fellesareal ”Bryggskjæret”. Dette kan benyttes til både konferanser og servering, og er en lun plass å møtes for avslapping eller å skryte av den største fisken.

Dette skjer på Leka

Nyheter

Sommerfestival 15.-16. juli 2022

Velkommen til sommerfestival 15.-16- juli! For tredje året på rad arrangerer vi vår sommerfestival, i vakre, maritime omgivelser på Leka Brygge.I år er det seks…
Nyheter

Hold av fredag 15 og lørdag 16 juli!

15-16. Juli 2022 Mer info om festivalen kommer snart. Hold deg oppdatert.
Nyheter

Se Leka Brygge med nye øyne

Leka Brygge i lekker utgave!
Nyheter

Rorbuer i nordisk stil klare for leie

Våre 6 nye rorbuer er tilgjengelig for booking !  "I stedet for å legge oss bakpå og deppe bestemte vi oss for å utnytte situasjonen…