Våre leiligheter og rorbuer

På Leka Brygge har vi til sammen 19 leiligheter for utleie fordelt på 113 sengeplasser inkl. sovesofaer.
13 av leilighetene ligger i hovedbygget som ble restaurert i 2012-2013.
4 leiligheter ligger på opphøyd bakkeplan (tilgjengelig for bevegelseshemmede). Resterende leiligheter (9 stk.) ligger i 2. etg og har trappeadkomst. Alle leiligheter har eget kjøkken, bad/wc og tilgang til egen veranda/terrasse. Leilighetene på bakkeplan har litt større terrasse enn de i 2. etasje, hvorav de fleste har balkong.
Inkludert i leie av alle leilighetene:
Sengetøy og håndklær
Fullt utrustet kjøkken med kopper, kar, spisebestikk, kaffetrakter el. kaffemaskin.
Alle våre kjøkken har kjøl/frys, oppvaskmaskin.
Tilgang til vaskemaskin og tørketrommel i hovedbygget.
Hovedbygget kan tilby fellesfasiliteter som ekstra dusj/toaletter, vaskerom, tørkerom og lagerrom.

Priser fra/til:

1 natt: kr 1 590 – 3 000

2 netter: kr 2 550- 6 000

3 netter: kr 3 500-8 600

4 netter: kr 4 450- 11 200

5 netter kr 5 400-13 800

1 uke: kr 6500- kr 18 000

Egen penthouse-leilighet
Leiligheten Sklinna er bryggas «penthouseleilighet» og er på hele 120 kvm. Leiligheten inneholder 3 romslige soverom og totalt 8 sengeplasser. Bad/wc, stort kjøkken og stue (ca. 80 kvm). Stua er meget særegen da den er utformet som en fyrlykt innvendig, har stor takhøyde og 180 grader glasspartier. Her får du en opplevelse av å sitte på broen på en stor båt med panorama mot sjøen og Madsøybrua i sør. Leiligheten har egen romslig veranda mot sjøen, samt balkong rundt «fyret», totalt over 60 kvm. Leiligheten er oppkalt etter Sklinna fyr.
Uteområde
Området rundt brygga består av over 11 dekar tomteareal, med blant annet plenområder, parkeringsarealer og kaianlegg. Det er plassert bålpanner og/eller griller rundt omkring som er til fri bruk for våre gjester. Vi har også en liten badestrand nord for brygga, hvor barna ofte elsker å oppholde seg. Her er krabbefisking, tangsprellfangst og lek med bøtte og spade populært. Vi ønsker at dere skal kose dere mest mulig under oppholdet og vil derfor at dere bruker områdene. Vårt hyggelige kaiområde er hele anleggets felles terrasse som alle kan bruke!
El-lader til bil
El-lader for bil blir montert ved Leka Brygge i juli 2021.

Rorbuer i nordisk stil ved sjøkanten

Rorbuene er vårt nye prosjekt som er under bygging våren 2021. 6 stk. rorbuer i moderne, nordisk stil skal stå ferdige i løpet av sommeren 2021. Byggene ligger flott plassert i sjøkanten, sørvendt og med god soltilgang. Fronten er med heldekkende glasspartier for å skape en helt spesiell opplevelse av nærhet til havet. De private terrassene med glassrekkverk «henger over» strandkanten. Vårt mål er at disse byggene vil gi våre gjester et unikt og uforglemmelig opphold. Her kan du tusle ned til strandkanten for et friskt morgenbad. Eller kanskje du kan hente dagens middag med fiskestanga fra egen brygge?
Pris:
natt 1 og 2: 3000 kr pr. døgn
natt 3-6: 2600 kr pr. døgn
1 uke: 17500 kr

Dette skjer på Leka

Nyheter

Se Leka Brygge med nye øyne

Leka Brygge i lekker utgave!
Nyheter

Sommerfestival med Bjarne og flere!

Velkommen til sommerfestival på Leka Brygge 17.-19. juli 2021. Artister som Bjarne Brøndbo, Gras, Kings of Queen og Röst kommer!
Nyheter

Rorbuer i nordisk stil klare for leie

Fra 5. juli vil det være mulig å leie fire av totalt seks nye rorbuer ved Leka Brygge. Book allerede i dag. Selv om reguleringen…
Nyheter

Leka – et eldorado for deg som elsker kajakk

Hvorfor ikke nyte Norges Geologiske Nasjonalmonument fra sjøsiden? Ta inn det unike landskapet, fjellene og leia akkompagnert av bølgeskvulp? Leka er blant landets mest ettertraktede…